Drops Air

Drops Design eller Drops Garnstudio er en kendt producent at garn og et af deres topprodukter er Drops Air

Specifikation

  • Indhold: 65% Alpaca, 28% Polyamid, 7% Uld
  • Drops garngruppe: C (16 – 19 masker)
  • Vægt/længde: 50 g = ca. 150 meter
  • Anbefalede pinde:5 mm
  • Strikkefasthed:10 x 10 cm = 17 m x 22 p
  • Vask:Håndvask
  • Bonus:Kan filtes

Drops Air

Drops Air kombinerer det bedste fra flere verdener.
Her får man et garn, som er varmt, som et uldgarn skal være. Blødt som Alpaca skal være og så er det samtidigt luftigt og lækkert.
Drops Air har netop fået sit navn, da det er let og luftigt. Garnet er lavet med en specielt blæseteknik, hvor man ikke spinner garnet på gammeldages vis, men i stedet blæser man garnet ind i en form for strømpe. Det gør at man ikke får komprimeret garnet på den måde, som man gør ved almindelig spinnemetoder og man kan derfor lave et garn, som indeholder mindre materiale. Så men andre ord får man et tykkere garn ud af mindre materiale. Drops Air er derfor omkring 30% lettere end garn i en tilsvarende tykkelse.

Drops Air garn

Drops Air garn blev introduceret til markedet for mange år siden. Det var dengang noget helt nyt og det blev hurtigt en best seller indenfor Drops.
Drops Air garn har været med i mange test og det har gang på gang vist sit værd ved at slå alle konkurrenter.
Drops Air er ikke bare luftigt, varmt og lækkert. Det er også et rigtigt nemt garn at arbejde med.
Det leveres i garnnøgler af 50 gram og man skal ikke til at bøvle med at vinde det op eller noget.
Hovedbestanddelen i garnet er Alapaca, som giver det et utroligt lækkert blødt touch og sikrer at det er varmt og lækkert uden at kradse. Der er desuden lidt polyamid og uld i. Polyamid sikrer, at man får et garn, som er noget mere slidstærkt, end hvis der blot var brugt Aplaca og almindelig uld.

Drops Air opskrifter

Reelt set kan man bruge de samme opskrifter til Drops Air, som man kan til alle andre typer garner. Man skal blot finde en opskrift, som passer til den anbefalede pindstørrelse (som er 5 mm), hvis man kan overholde strikkefastheden.
Men da Drops Air er noget lettere end andre typer garn i samme tykkelse, så kan det nogle gange være lidt svært at finde opskrifter, da man fx ikke gider gå med en sweater, som er strikket på pind nr. 5, hvis man knap nok kan løfte skuldrene, fordi den er så tung.
Hvis man vil være helt sikker på at få det perfekte resultat, så kan man købe opskrifter, som er lavet helt specifikt af Drops Design til Drops Air garnet.

Hvad er prislejet for Drops Air – Tilbud eller udsalg?

Drops Air er et meget populært garn og derfor heller ikke det billigste på markedet.
Men Drops kører selv nogle kampagner i løbet at et år og nogle gange er Drops Air med i disse tilbud.
Der er desuden mange forhandlere, som kører forskellige former for udsalg eller måske bare har tilbud på nogle farver, som de ikke har så mange tilbage af. Så hvis du ikke nødvendigvis skal have et helt batch, så kan der være rigtig mange penge at spare ved at holde lidt øje.

Gå til forhandler