Clover

Clover er en af de kendte producenter indenfor hækle- og strikketilbehør. Clover laver hovedsageligt strikkepinde og hæklenåle i god kvalitet til fornuftige priser.
Clover er et meget gammelt firma og har faktisk eksisteret helt tilbage siden 1925, hvor det blev stiftet af en kun 26 årig amerikansk mand.

Deres sortiment indeholder fx

  • clover hæklenåle
  • clover strikkepinde
  • clover fingerbøl
  • clover nåletråder
  • clover maskeholdere
  • clover nåle
  • clover opsprætter

Clover er som sagt mest kendt for deres strikkepinde og hæklenåle, men de har også specialiseret sig i fx nåle. Så du finder et bredt udvalg i nåle til forskellige formål hos dem. Fx finder du synåle, symaskine nåle, perlenåle, broderinåle, specielt lange nåle, quilte nåle, reperaationsnåle, lædernåle og mange andre typer af specialnåle.

Desuden skal deres meget populære hæklenåle også nævnes her. Specielt Clover Sof touch er en meget eftertragtet hæklenål.

Find en Clover forhandler

Clover finder du overalt i Danmark – lige fra på hylden i Bilka og til i online shops. Priserne er oftest bedst online og hvis du ikke går i en decideret hobbyforretning for at få rådgivning, så vil rådgivningen i de fleste tilfælde også være langt bedre end fx i Bilka eller hvor de ellers gerne vil tilbyde deres kunder nogle gode kvalitets nåle.

Hvad er prislejet for BC Garn

Clover laver kvalitetsprodukter og det kan man godt se på prisen. Når man snakker hæklenåle fra Clover, så er det billigst, hvis man køber et komplet sæt. Her kan man købe hæklenålene til en gennemsnitspris på omkring 30 – 40 kr. alt efter, om man er heldig at løbe i et godt tilbud. Hvis man er på jagt efter nogle af deres lidt mere specielle hæklenåle såsom dem af bambus eller deres dobbelte hæklenåle til tunesisk hækling, så ligger prisen typisk lige i underkanten af 100 kr.

Gå til forhandler