Drops Design Garnstudio

Drops Design eller Drops Garnstudio, som de også kendes som, er en af de gamle kendinge på det danske marked. Drops Garnstudio har i mange år leveret både garn og strikke- og hækletilbehør til dem, som elsker god kvalitet, stort udvalg og gode priser.

Deres sortiment indeholder fx

  • Drops garn
  • Drops strikkepinde
  • Drops hæklenåle
  • Drops opskrifter
  • Drops knapper
  • Drops maskemarkører
  • Drops maskeholdere
  • Drops strikkepindsmålere
  • Drops omgangstællere

Find en Drops forhandler

Når man skal finde sig en forhandler af Drops Garnstudio, så kan det anbefales at tage et kig både online og offline. Der er mange fordele ved at bruge en online forhandler, fx har de ofte et noget større udvalg, fordi de ikke skal betale for dyr plads midt i gågaden eller lignende. Men hvis man skal bruge noget her og nu, så kan det være en fordel med en fysisk butik, fordi man ikke skal vente til dagen efter, når det kommer med posten.
Offline vil man oftest kun kunne finde de produkter, som der bliver solgt mange af og hvis man vil have noget specifikt, som der ikke er en såkaldt “hurtigløber”, så kommer man ofte til at vente i lang tid, hvis en fysisk butik skal bestille det hjem.

Hvad er prislejet for Drops Design

Drops er i en ensartet kvalitet og det kommer man selvfølgelig til at betale for. Men når man køber noget fra Drops, så er man også næsten 100% sikker på, at man ikke modtager produkter med fejl og hvis det skulle ske, så vil de gå meget langt for ikke at ødelægge deres brand og man vil derfor altid ende op med en tilfredsstillende løsning.
Men selvom Drops er et kvalitets produkt, så har de prissat deres produkter, så de henvender sig til hele spektret af forbrugere og man finder derfor både billige produkter og de mere luksuriøse.

Drops Design – lidt om produkttyperne

Drops er mest kendt for deres garn og i særdeleshed for deres uldgarn.
Drops laver også de mere grove former for garn til fx at strikke sokker af, men det som de virkelige kan er, at de kan lave lette garner, som samtidig er af uld og er lette og bløde.
En af deres største succeser er Drops Air. Det er noget af det lækreste garn og i kombination med, at man kan købe Drops egne opskrifter til netop dette garn, så er det en af de helt store favoritter – sammen med Drops Baby Merino og Drops Eskimo (som jo har taget navneforandring til Snow…..)

Gå til forhandler