Relancering af Mayflower Cotton 8/4 junior

Mayflower laver mange forskellige garnkvaliteter og nogle er mere kendte end andre og en af de meget eftertragtede er kvaliteten 8/4 junior.
Kvaliteten omtales af mange som en retro-klassiker, da den har eksisteret i mange år og en af de lidt mere specielle ting er, at man stadig benytter den orginale bandarole. Denne kvalitet er rigtig dejlig blød og er som navnet siger en 8/4 kvalitet og kan bruges til alle former for egne kreationer og er virkelig meget populær til både brug for hækling og til at strikke af. Kvaliteten passer godt til strikkepinde på 3.0 – 3.5 m.m., mens man til hækling med fordel kan gå en størrelse ned og bruge 2.5 – 3.0 m.m.

Garnet har en god mellemstørrelse og kan med fordel bruges til fx sådan noget som hjemmelavede karklude eller andre projekter, som kræver brugen af godt kvalitetsgarn i bomuld.

Hjemmelavede karklude

Garnet kan tåle at blive vasket på helt op til 90 grader og er derfor særdeles velegnede til at lave hjemmelavede karklude af og hvis man ikke har en opskrift på strikkede og hæklede karklude, så kan det anbefales at besøge Mayflowers hjemmeside, hvor der er et hav af gode råd og helt gratis opskrifter at vælge imellem.

Besøg Mayflower her – eller kig forbi Rito for at finde de bedste priser på Mayflower garn.

Skriv et svar